Thales - Partyjacht

Regio Rotterdam
Min. 4
Max. 25
Zonnedek
Prijs bij min. duur
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

€ 1.150,00

Thales - Partyjacht

Het partyschip Thales: Dit partyjacht is gemaakt als klein zusterschip van de grotere Thalassa en Thalassa Royal. De Thales is in deze groepsgrootte hét schip voor mensen die van luxe houden. Met de inrichting en afwerking met gelakt hout, koper en leer plaatsen wij het schip in de top van de markt. Ook de catering is van bijzonder hoog niveau.

Het schip leent zich goed voor vaartochten in de familiesfeer, maar vanzelfsprekend is het schip uitstekend inzetbaar voor zakelijke ontvangsten.

Live muziek is aan boord van partyjacht Thales gezien de grootte van de salon niet mogelijk. Een "Live Unplugged" spelende solo artiest is eventueel mogelijk in overleg.

Het jacht is uitgerust met een geluidsinstallatie, DVD¬speler en LCD scherm met PC aansluiting en internetverbinding.


Achterdek: u komt op het achterdek aan boord. Op dit achterdek bevind zich de normale ingang naar de hoofdsalon. Bij een hoge kade -of bij laag water- leggen we de loopplank vanaf de wal op het bovendek.

Hoofdsalon: wanneer u in de hoofdsalon bent kunt u niet om de prachtige, luxe uitstraling heen. Het gelakte hout, het koper en de leren stoelen en banken dragen bij aan de luxe sfeer die er op het hele schip heerst. Via de wenteltrap komt u bij de bovensalon en het stuurhuis.

Bovensalon en stuurhuis: voor de mensen die een kijken bij de stuurman willen nemen is er ook hier een luxe zitgelegenheid. Al uw nautische vragen kunt u hier beantwoord krijgen. Tevens is hier de toegang tot het buitendek.

Zonnedek: bij mooi weer kunt u hier plaatsnemen op het teakhouten buitenmeubilair, om zo met steeds veranderend uitzicht van de omgeving te genieten.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.150,00
Verlenguur: € 200,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Minimale duur: 3 uur
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 2 salons

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.

Wij varen het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden,
Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.


Vaarroute suggesties:

1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via
stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis,
Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de
Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens
over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam

Dordrecht
Deze route lijkt veel op die van Kinderdijk, maar we varen verder over de Noord, langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. We meren in Dordt, de oudste stad van Nederland, af. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het knooppunt van de drie drukbevaren rivieren. In het oude centrum kunt u de "sprekende gevel" route bewandelen, musea bezoeken etc.

Rondje IJsselmonde
Vertrekkende vanaf het Haringvliet in Rotterdam varen we over de Nieuwe Maas langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We varen langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht, tot we aankomen bij Dordrecht. Na Dordrecht gaan we verder de Oude Maas op en passeren na enige tijd Spijkenisse. Vervolgens komen we weer uit op de Nieuwe Maas en varen we weer terug naar het Haringvliet.

Schoonhoven
We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde, Krimpen a/d IJssel en Lekkerkerk de rivier de Lek op richting Schoonhoven. Onderweg trekt een typisch Hollands landschap aan u voorbij met molens, kronkelende dijkjes met groene uiterwaarden en uitgestrekte weilanden met koeien en schapen.

Gouda
Vanuit Rotterdam varen we onder de Brienenoordbrug door. Als we bij Krimpen a/d IJssel zijn gaan we de Hollandsche IJssel op, een vrij smalle, kronkelende rivier. U ziet een typisch Hollands landschap met oude dorpjes. Gouda heeft een historisch centrum waar veel te zien is.

Brielle
We varen over de Nieuwe Maas in westelijke richting en gaan bij Vlaardingen de Oude Maas op. Dan door het Hartelkanaal langs Spijkenisse, Heenvliet en Zwartewaal. Brielle is een voormalige vestingstad. U kunt de stadsgevangenis, het Kruithuis enz. bekijken.

Haventocht
Vanuit het Haringvliet gaan we de Nieuwe Maas op. We gaan in westelijke richting en varen onder de Willems- en Erasmusbrug door richting Euromast en 's werelds grootste zeehaven. We gaan de Waal- en Eemhaven in, langs imposante oceaanstomers en industrie. De tocht kan worden uitgebreid in oostelijke richting tot de Van Brienenoordbrug of Kinderdijk.

Delfshaven
We varen de Nieuwe Maas op en meren aan bij de waternetsteiger Schiemond, op 5 minuten loopafstand van Delfshaven. Hier gaan we van boord en kunnen we genieten van deze voormalige voorhaven van Delft. Hier herleven vervlogen tijden van Rotterdam. De stadsbrouwerij, de tingieterij, de korenmolen en distilleerderketel laten oude ambachten tot leven komen. Museum De Dubbelde Palmboom laat Rotterdam door de eeuwen heen zien.

Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland
We varen de Maas op en passeren Heyplaat, diverse havens, en komen bij Schiedam voor een bezoek aan de distilleerderij. Verderop liggen de plaatsen Vlaardingen en Maassluis. Op weg naar Maassluis passeren we de Botlek met zijn olieraffinaderijen. Het is vooral bijzonder om de tienduizenden lichtjes te zien bij avond. De tocht is ook uit te breiden naar Hoek van Holland, waar de Maeslantkering zeer interessant is.

Kinderdijk
Kinderdijk is één van Nederlands grootste historische trekpleisters. Nergens anders in Nederland is de molendichtheid zo groot als in Kinderdijk. We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We meren vlakbij de molens aan. Uiteraard kunt u ook een authentieke molen bekijken