Partyboot Rotterdam

Rotterdam is volop in beweging, er zit vaart in Rotterdam! Maar vaart ú ook in Rotterdam?

Een partyboot in Rotterdam: dé manier om door de havens en langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam te varen met een hapje en een drankje in de hand!

Voor verschillende evenementen, ongeacht het aantal genodigden, hebben wij een geschikte partyboot. Denk hierbij aan evenementen als:

- Personeelsfeest

- Huwelijksfeest

- Verjaardagsfeest

- Jubileum

- Riviercruises

- Beurzen op het water

Partyboot Rotterdam heeft voor uw evenement altijd een geschikte boot. Uw wensen staan centraal en wij dragen er graag aan bij om uw evenement onvergetelijk te maken. En dat begint bij de juiste scheepskeuze!

 1. Smaragd 1 - Partyboot
  Smaragd 1 - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 1.375,00
  Rotterdam
  70 - 250
 2. Ameland - Partyboot
  Ameland - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 2.950,00
  Rotterdam
  150 - 750
 3. Marlina - Partyboot
  Marlina - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 2.950,00
  Rotterdam
  125 - 500
 4. Smaragd 2 - Partyboot
  Smaragd 2 - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 1.075,00
  Rotterdam
  70 - 400
 5. Contessa
  Contessa

  Prijs v.a.

  € 990,00
  Rotterdam
  20 - 75
 6. Minerva - 3-mastgaffelschoener
  Minerva - 3-mastgaffelschoener

  Prijs v.a.

  € 1.575,00
  Rotterdam
  2 - 120
 7. Columbus - Partyboot
  Columbus - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 1.495,00
  Rotterdam
  50 - 250
 8. Gemini 1 - Partyboot
  Gemini 1 - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 700,00
  Rotterdam
  10 - 50
 9. Gemini 2 - Partyboot
  Gemini 2 - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 750,00
  Rotterdam
  20 - 100
 10. Thales - Partyjacht
  Thales - Partyjacht

  Prijs v.a.

  € 1.150,00
  Rotterdam
  4 - 25
 11. BOOT Rotterdam - Partyboot
  BOOT Rotterdam - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 1.160,00
  Rotterdam
  50 - 250
 12. Brandaris (Berenboot)
  Brandaris (Berenboot)

  Prijs v.a.

  € 790,00
  Rotterdam
  50 - 150
 13. James Cook - Partyboot
  James Cook - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 0,00
  Rotterdam
  100 - 400
 14. De Majesteit - Raderstoomboot
  De Majesteit - Raderstoomboot

  Prijs v.a.

  € 3.950,00
  Rotterdam
  250 - 500
 15. Ostara - Partyboot
  Ostara - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 0,00
  Rotterdam
  25 - 90
 16. Barcelona - Evenementenschip
  Barcelona - Evenementenschip

  Prijs v.a.

  € 2.650,00
  Rotterdam
  125 - 600
 17. Prinsenlander - Partyboot
  Prinsenlander - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 2.500,00
  Rotterdam
  70 - 250
 18. Esmeralda - Hotelboot
  Esmeralda - Hotelboot

  Prijs v.a.

  € 11.450,00
  Rotterdam
  30 - 126
 19. Diana - Hotelboot
  Diana - Hotelboot

  Prijs v.a.

  € 0,00
  Rotterdam
  30 - 78
 20. Elegant Lady - Hotelschip
  Elegant Lady - Hotelschip

  Prijs v.a.

  € 11.450,00
  Rotterdam
  30 - 128
 21. Princess - Hotelboot
  Princess - Hotelboot

  Prijs v.a.

  € 10.500,00
  Rotterdam
  30 - 100
 22. Anna Maria Agnes - Hotelboot
  Anna Maria Agnes - Hotelboot

  Prijs v.a.

  € 0,00
  Rotterdam
  10 - 72
 23. Nihzni Novgorod - Hotelboot
  Nihzni Novgorod - Hotelboot

  Prijs v.a.

  € 0,00
  Rotterdam
  100 - 250
 24. Heinrich Heine - Hotelboot
  Heinrich Heine - Hotelboot

  Prijs v.a.

  € 11.450,00
  Rotterdam
  30 - 110
 25. Animathor - Partyboot
  Animathor - Partyboot

  Prijs v.a.

  € 1.100,00
  Rotterdam
  20 - 80
 26. Amulet - Partyboot (niet meer in de vaart)
  Amulet - Partyboot (niet meer in de vaart)

  Prijs v.a.

  € 1.050,00
  Rotterdam
  25 - 175
 27. Erasmus - (niet meer in de vaart)
  Erasmus - (niet meer in de vaart)

  Prijs v.a.

  € 1.050,00
  Rotterdam
  20 - 120
 28. Navigathor - Partyboot (niet meer in de vaart)
  Navigathor - Partyboot (niet meer in de vaart)

  Prijs v.a.

  € 1.100,00
  Rotterdam
  10 - 55

Partyboot Rotterdam: 27 verschillende boten

Partyboot Rotterdam heeft 27 verschillende boten liggen voor uw evenement, daarnaast kunnen we ook schepen uit andere steden laten komen. U heeft altijd een ruime keuze! Bij het organiseren van een huwelijksfeest op een partyboot voor ongeveer 50 personen kan bijvoorbeeld de Contessa worden aangeraden. Voor een bedrijfsuitje met ongeveer 250 man zou de Smaragd 2 geschikt kunnen zijn, waar met mooi weer het zonnedek een mooie plek is tijdens de vaart! Maar is dit ook voor ú de juiste keuze? Vraag ons om advies!

Gezien het brede aanbod van partyboten volgt hieronder een kleine greep uit het aanbod uit de selectie Partyboot Rotterdam:

De James Cook; vernoemd naar de ontdekkingsreiziger James Cook. Is geschikt voor maximaal 400 personen. Deze partyboot is uitgerust met een mindervalidentoilet, een lift, dansvloer en zonnedek. Een partyboot met luxe inrichting die de boot een bijzondere ambiance geeft. Te huur vanaf een minimale duur van 2 uur.

De Thales; een partyschip dat uitermate geschikt is voor een select gezelschap, maximaal 25 personen. Denk hierbij aan een evenement in de familiesfeer of een zakelijke ontvangst. Dit jacht met luxe uitstraling is uitgerust met twee salons en een zonnedek. Te huur vanaf een minimale duur van 3 uur.

Bedenk dat wij ook partyboten uit andere plaatsen naar Rotterdam kunnen laten komen!

Voor elke partyboot staat een minimale huurprijs vermeld waar u de boot een bepaald aantal uren voor kunt huren, dat is per partyboot verschillend. Vaak is dit vastgesteld op 3 uur. Wilt u de boot langer huren dan de minimale verhuurtijd? Dat is natuurlijk mogelijk, vraag een offerte aan of bel ons gerust even op.

Partyboot Rotterdam heeft voor uw evenement altijd een geschikte boot. Uw wensen staan centraal en wij dragen er graag aan bij om uw evenement onvergetelijk te maken. Dit begint bij de juiste scheepskeuze!

Heeft u vragen over de verschillende partyboten of wilt u meer weten over de vaarroutes en aanlegplaatsen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat is er te zien in Rotterdam?

Het is ondoenlijk om álles te laten zien dat Rotterdam vanaf het water zo aantrekkelijk maakt, maar wij lichten graag een tipje van de sluier op; op deze pagina willen wij u een aantal highlights van Rotterdam laten zien. Om het een beetje overzichtelijk te houden beginnen we aan de oostkant van de stad en eindigen we in het westen.

De eerste eyecatcher: de Van Brienenoordbrug


De Van Brienenoordbrug in Rotterdam is de grootste brug van Nederland. De overspanning van de brug over de Nieuwe Maas meet 305 meter. De Erasmusbrug heeft een overspanning van 278 meter en komt met deze lengte op de tweede plaats.

Van Brienenoordbrug

Bekijk alle partyschepen

De Kuip

Iedereen is het er wel over eens; of je nu wel of niet een Rotterdams hart hebt... De Kuip is toch wel één van de mooiste stadions van Nederland. In 1937 is Stadion Feijenoord officieel geopend, sindsdien hebben er talloze voetbalwedstrijden plaatsgevonden. Het historische Stadion Feijenoord in Rotterdam was in 1994 drastisch verouderd en bleek toe aan een totale renovatie. Eind 1993 werd een totaalplan gepresenteerd dat de integrale aanpak van alle elementen inhield. Besloten werd de nadruk op multifunctionaliteit te leggen. Door een uitbreiding van het activiteitenpakket moest het stadion geen dertig, maar zeker driehonderd dagen per jaar in bedrijf kunnen zijn. De gebruiksintensivering van Stadion Feijenoord zou het rendement ten goede komen. Het resultaat: een monumentaal vernieuwd stadion dat op volle toeren draait...

Stadion de Kuip Rotterdam

Bekijk alle partyschepen

De skyline van Rotterdam

Doordat de stad in de Tweede Wereldoorlog deels in de as werd gelegd, heeft moderne architectuur een bijzondere uitstraling kunnen geven aan de stad. De skyline is dan ook bijna on-Nederands indrukwekkend. Alles ziet er totaal anders uit als je het bekijkt vanaf het water: de Skyline van Rotterdam is dan ook een indrukwekkend gezicht als je de stad varend benadert.

Skyline Rotterdam

Bekijk alle partyschepen

Unilever

Varend naar het westen, dus richting de stad, passeren we het gebouw van Unilever. Dit gebouw is over bestaande bouw heen geplaatst en toon eens temeer aan hoe Rotterdam bestaande bouw met moderne architectuur combineert.

Unilever Rotterdam

Bekijk alle partyschepen

Kop van Zuid

De Kop van Zuid is een van de meest recent ontwikkelde gebieden van de stad. In dit voormalige havengebied op de Zuidoever zijn inmiddels vele kantorencomplexen, duizenden woningen in gevarieerde stijl, winkels vooral gericht op design, restaurants, scholen en een theater verrezen. Het gebied is eigenlijk een groot openlucht museum van de moderne architectuur waar baanbrekende ontwerpen te zien zijn, zoals het Luxor theater van de Australiër Peter Wilson, de Hogeschool INHOLLAND van de Nederlander Erick van Egeraat en het hoofdkantoor van KPN Telecom van de Italiaan Renzo Piano. Elke buurt van de Kop van Zuid heeft zijn eigen gezicht.


De Kop van Zuid heeft verschillende gezichten. De havensfeer in het noordelijk deel is zoveel mogelijk behouden waarbij oude havengebouwen nieuwe functies kregen als studio, restaurant of appartement. Nieuwe en oude architectuur bestaan naast elkaar en in een aantal gevallen lopen ze soms letterlijk in elkaar over.

Havengebouwen Rotterdam

Bekijk alle partyschepen

 

De Erasmusbrug

De Erasmusbrug is meer dan een brug over de Maas alleen. De brug verbindt de "oude" binnenstad van Rotterdam met het nieuw te ontwikkelen Kop van Zuid. Bij de hoge ambities en uitstraling van dit gebied hoort ook een brug met een uitstraling. De Erasmusbrug is meer dan dat geworden. De Erasmusbrug is hét beeldmerk van Rotterdam. Een logo, een markant herkenningsteken van Rotterdam. De hangbrug met één schuine pyloon met een knik heeft een eigen identiteit en verlevendigt de skyline van Rotterdam.

De Erasmusbrug Rotterdam

Bekijk alle partyschepen

Scheepvaartkwartier

Het Scheepvaartkwartier met zijn patricierspanden is nog steeds een wijk met scheepvaartkantoren, handelshuizen, pakhuizen, consulaten en rijksdiensten. Het is een oud stukje Rotterdam waar eens de reders en de havenbaronnen zetelden. De monumentale en vaak rijk versierde panden zijn getuige van die tijd. 
De bouwvoorschriften waren streng: mooie gevels aan de rivierzijde en daklijsten die puntdaken moesten verhullen. De eerste blik die zeelieden moesten krijgen, als ze vanaf de Maas Rotterdam zagen liggen, was die van een rijke stad van grote schoonheid.

Dit gebied raakte vijfentwintig jaar geleden in verval. Maar het tij is gekeerd en de wijk wordt jaarlijks meer geliefd. Imposante pakhuizen zijn veranderd in luxe appartementen, woontorens verrijzen en het ene na het andere restaurant opent de poorten. Zo komt er langzaam meer evenwicht in een buurt waar vroeger zo'n 25.000 mensen werkten en slechts 850 woonden. Het kwartier heeft de status van officieel beschermd stadsgezicht en veel panden uit het einde van de negentiende eeuw en het begin van de twintigste eeuw staan op de Monumentenlijst van het rijk.

Scheepvaartkwartier Rotterdam

Bekijk alle partyschepenDe Euromast

De Euromast in Rotterdam, de hoogste uitkijktoren in Nederland, laat zich niet gemakkelijk overtreffen. Toen hij in 1960 werd gebouwd ter gelegenheid van de internationale tuinbouwtentoonstelling, de Floriade, verhief hij zich 104 meter boven de stad en haar bedrijvige haven. Gedurende de tien daarop volgende jaren, kwamen er andere gebouwen bij in Nederland die zich hemelwaarts verhieven met het doel een zekere status te verwerven. In 1970 reikte de Euromast evenwel verder dan alle andere bouwwerken. Er werd een 'Space-Tower' op haar machtige schouders geplaatst en momenteel is de Euromast 185 meter hoog.

Euromast Rotterdam

Bekijk alle partyschepen

Lloydkwartier

Vanaf de Schiehaven-Müllerpier vertrokken ooit de passagiersschepen naar verre bestemmingen. De pier heeft inmiddels een nieuwe naam (Lloydkwartier) en functie gekregen. De historische gebouwen herbergen nu creatieve bedrijven werkzaam in media-industrie (film, tv, internet). Recreëren in het Lloydkwartier is 'recreëren op z'n Rotterdamst'. Het Lloydkwartier is een 'stad in de stad' en dat is aan de mogelijkheden voor entertainment te merken. Van internetcafé tot gewone kroeg en restaurant, van jazzpodium tot theater. De uitgaansmogelijkheden in het gebied zijn talrijk en divers. Het Lloyd Multiplein biedt ruimte voor evenementen en gratis sportfaciliteiten. Het Lloydkwartier telt diverse toeristische attracties. De belangrijkste is de ambachtelijke bouw van het achttiende-eeuwse linieschip De Delft. 

Lloydkwartier


Bekijk alle partyschepen

Last but not least: de Rotterdamse haven

Rotterdam is wereldberoemd om zijn moderne, grote haven. Tussen 1962 en 2004 was de haven van Rotterdam zelfs de grootste haven van de wereld. Nu zijn de nummers één en twee van de wereld de havens van Sjanghai en Singapore. Tijdens een vaartocht is goed te zien hoe de havens worden herontwikkeld tot aantrekkelijke gebieden. De reusachtige overslaginstallaties zijn steeds meer richting zee komen te liggen.

Haven Rotterdam

Varend door het havengebied zien we diverse vormen van op- en overslag. Naast de  containerhavens zien we ook de ontwikkeling van de Maasvlakte. Hier presenteert Rotterdam zich als belangrijk Europees op- en overslagpunt voor LNG (Liquefied Natural Gas)

Havengebied Rotterdam

En we begonnen dit kleine 'tourtje' er al mee: Rotterdam is volop in beweging. In dit geval beweegt Rotterdam dus letterlijk westwaarts!

Bekijk alle partyschepen