De Majesteit - Raderstoomboot

Regio Rotterdam
Min. 250
Max. 500
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

€ 3.950,00

De Majesteit - Raderstoomboot

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), een uniek partyschip, dat als enige in Nederland wordt aangedreven door een authentieke stoommachine. Of het nu gaat om een swingend personeelsfeest, een onvergetelijk bedrijfsjubileum of een bijzonder huwelijksfeest, alles wordt aan boord tot in de puntjes verzorgd. U hoeft alleen maar te genieten van: de chique salons, het decadente pluche, het wisselende uitzicht, het verrassende entertainment en de meer dan voortreffelijke keuken.

Van een originele en goed verzorgde lunch, een bijzonder receptie-arrangement, tot een feestelijk uitgebreid diner, voor elke gelegenheid kunt u kiezen uit smakelijke mogelijkheden. Welke keuze u ook maakt, met de topprestaties van onze keuken en de ambiance op Raderstoomboot De Majesteit is het altijd culinair genieten op koninklijk niveau!

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 3.950,00
Verlenguur: € 500,00
Evt. lege vaaruren: € 900,00
Minimale duur: 4 uur
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Raderstoomboot De Majesteit is gelegen in Rotterdam en heeft deze mooie stad als vaargebied. Het schip is natuurlijk ook in andere plaatsen inzetbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.