Corona update

Stop Corona

Het zijn lastige tijden voor ons allemaal, maar uiteindelijk gaat ook deze crisis weer over en alleen dát is al reden genoeg voor een feestje!

Daarnaast kunnen we eindelijk alle feesten inhalen van het afgelopen jaar en van de periode waarin we nu zitten. We hebben al veel vaarten van afgelopen jaar verplaatst naar een latere datum en dit leidt ertoe dat veel data in 2021 reeds bezet zijn of in optie staan, maar binnen onze mogelijkheden van meer dan 100 partyschepen in heel Nederland beschikken wij over voldoende capaciteit en kunnen wij u in overleg altijd een passende oplossing bieden.

Champagne glazen

U kunt dus gewoon een boeking plaatsen! Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt boeken geldt voor boekingen die in deze onzekere tijd gemaakt worden het volgende:

Annulering en verplaatsen:

- De vaart kan niet doorgaan door een verbod door de overheid: kosteloos verzetten naar een andere datum met voorrang voor de gewenste nieuwe datum, of kosteloos annuleren.

- De vaart mag volgens de overheid wel doorgaan, maar u durft het toch nog niet aan: kosteloos verzetten naar een andere datum met voorrang voor de gewenste nieuwe datum.

Belangrijk om te weten: regelgeving vanuit de overheid

Hoofdregel: alle samenkomsten van meer dan 2 personen zijn verboden, en de horeca is gesloten. Er zijn dus geen mogelijkheden om met een gezelchap het water op te gaan en een hapje te eten en wat te drinken. 

Leuk om te weten:

Wij beschikken over schepen met een capaciteit van 5 tot 1500 personen. Dit betekent dat wij ook met de 1,5 meter regel straks weer prima uit de voeten kunnen door een ‘oversized’ schip in te zetten. Hopelijk is dat niet te lang meer nodig, maar als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!